Dette er en loff med kun fireingredienser, den krever litearbeid, men det kreves litttidtilheving, men da får du tidtil å gjøre andre ting, til gjengjeld får du et bakverk som er ganske så perfekt og har en sprø knasende skorpe
Pensle med blandingen av eggeplommer og melk. Det sies at å elte inn mykt smør ideigentil slutt skal gi et ekstra luftig og godt resultat på det ferdigstektebakverket
Vispeggeplommer og egg godt sammen i en bolle. Bakverk. Kategori. Skilleggehvitene fra plommen. Gjør det gjerne i eget glass, da du ikke må ha med noe plomme
Vispinneggeplommer. Jeg er lei kaker med mye deig og søtt sjokoladefyll og har bestemt meg for å bli en mester på franske bakverk og dette er min enkle start
For eksempel vileggehvitens egenskaper danne tusenvis av mikroskopiske luftbobler under pisking som gjør at man får bakverktil å heve, mens eggeplommen vil få supper og sauser til å tykne