6 eggeplommer. 6 eggeplommer. Dette er klart min favoritt lavkarbo kake som fungerer like godt som kos på kvelden alene som å servere gjester i større lag, og nå som konfirmasjonssesongen er over oss er jeg ganske sikker på at den blir en slager også her
Pavlova kake for meg var bare en kake jeg har sett mange lage for 17. mai og poste ut bilder av. Men da jeg fikk denne servert av en god kollega, snudde det min kakeverden (og alle andre som fikk en del av denne)
3 eggeplommer25 g sukker2 ss + 3 dl kremfløte150 g mørk sjokolade helst 60 -70 %. Sacher bunn med sjokolademoussefyll og sjokoladeganachtrekkOppskriftene er hentet fra "den store kakeboka" av Sverre Sætre
Tilsett så likør og eggeplommer og miks det godt til du får en lys og luftig konsisten. Stikk en tynn pinne i midten av kaken, hvis pinnen kommer ut uten kakerøre på så er den ferdig
80 g eggeplommer. 1. Ha nøtter, kokos og melis i en food-prosessor og mal til det er fint. 2. Pisk eggehvitter og halvparten av sukkeret til det danner stive topper