Mos først bananer og eggeplommer sammen. Jeg har valgt å beholde en sukkerfri fløtekrem. Bunnene er sukkerfri, melfri, nøttefri, fettfri, gluten og laktosefri
eggeplommer. Du trenger 1 poser Eldorado sukkerfri vaniljesaus Melk/fløte Tilbered den som vaniljekrem etter anvisning på posen. 4 eggeplommer + 4 eggehviter 1 ts bakepulver 100 gram kremost 1 pose eldorado sukkerfri vanilje saus i pulver form Slik gjør du. sett ovnen på 160 grader varmluft Visp sammen eggeplommer, kremost og vaniljesauspulver Visp eggehvitene helt stive med bakepulveret Vend så den gule røren inn i hviten - forsiktig Fordel røren utover et bakepapir, ca 2 ss per klatt Ha så en god ss vanilje krem i midten av hvert winerbrød. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER Stort Smil Desiree 4 eggeplommer
uten raffinert sukker. Denne gangen Creme Brulee, uten tilsatt sukker og laget hovedsaklig med Skyr. Brenn dem med rørsukker eller server med friske bær
Visp eggeplommer og sukker luftig i en bolle. 6 økologiske eggeplommer (lag marengsbunn eller granoladust cookies av resten). 250 gram sukker. 6 økologiske eggeplommer. 250 gram sukker
Sikt og bland sammen sukker, mel og salt. Stek på middels varme i en panne i 3-4 minutter med brunt sukker og et par ss vann. 77 g eggeplommer – kjøleskapkalde. 50 g sukker - kjøleskapkaldt. 6 ss demerarasukker