Eggerore oppskrifter

EGGERØRE MED FLØTE

EGGERØRE MED FLØTE

Sliter du med å lage den perfekte eggerøren. Da må du prøve denne som jeg laget til brunch på selveste 17
Eggerøre med pikant smak

Eggerøre med pikant smak

Det er alltid kjekt å prøve noe nytt, og denne eggerøren var faktisk helt ny for meg, dette har jeg aldri laget før
Eggerøre på null komma nix

Eggerøre på null komma nix

 . Eggerøre laget i mikroen er genialt når man har det litt travelt.  Med litt spekemat blir det jo en veldig god lunsjrett
Eggerøre med cottage cheese

Eggerøre med cottage cheese

Pisk sammen egg, eggehvite og romtemperert smør. Hell blandingen over i en  stekepanne, og varm den forsiktig opp under omrøring til eggerøren setter seg
Eggerøre med Chorizopølse og tomat

Eggerøre med Chorizopølse og tomat

 Dagens frokost Eggerøre av 2 egg, 2 ss fløte + litt salt1  stekt chorizopølse ca 50 g1/2 stekt tomatlitt agurkFant Chorizopølse på Rema 10006 pølser (300 g)100 g  karbohydrater 1,85 g 2 egg
Saftig eggerøre

Saftig eggerøre

Kok opp en kasserolle med vann. Visp sammen egg, fløte, litt salt og pepper i en stålbolle eller lignende

Eggerøre i langpanne ♥ஜ

Eggerøre er som navnet sier en matrett laget av 'rørte' egg. Blir mest brukt til bacon, spekemat og røkt fisk, men passer også godt til reker og kjøttpålegg
Eggerøre

Eggerøre

Eggerøre. 21. 04. 2014 kl. 11. 26 i. Eggrøre/omeletter. Ingen kommentarer. Jeg kan fremdeles huske farmors deilige eggerøre og hjemmelagde kakao som jeg fikk hvær morgen når jeg var på overnatting hos henne
Eggerøre og laks

Eggerøre og laks

Mat og drikke Eggerøre og laks 29. 11. 2016, 16. 57. Namnam, nå har jeg nettopp kost meg med en veldig lettvind lunsj/middag, nemlig eggerøre og røkt laks
Eggerøre med ekstra vitaminer

Eggerøre med ekstra vitaminer

Tid. ca 5 min Til 1person. 2-3 egg 2-3ss fløte, matfløte eller havrefløte 1/2 spisspaprika 1 dl grønne frosne erter Litt stekefett(meierismør, rapskokos eller evt
Eggerøre

Eggerøre

Eggerøre er tradisjonsmat som er godt likt av både store og små, eggerøre er godt til frokost, på koldtbordet, til spekemat og røkelaks