Eggesalat med røkelaks oppskrifter

Eggesalat

Eggesalat

Jeg har laget den flere ganger med forskjellige variasjoner. tilsette biter av bacon, røkelaks eller grønnsaker
EGG OG LAKS

EGG OG LAKS

EGGERØRE OG EGGESALATMED PEPPERLAKS. EGGESALAT. Jeg har blitt sponset med lokalprodukter fra Extra Evje og denne gang har jeg fått prøve ut den nydelige laksen fra Fiskeeksperten i Kristiansand
Men hva kan jeg spise?

Men hva kan jeg spise?

Hjemmelagde påleggssalater (eggesalat, rødbetesalat o. Det skal sies at jeg spiser langt fra alt det jeg har skrevet opp, men vi har alle forskjellige preferanser, så jeg tok med så mye jeg kunne komme på

Konfirmasjonen - detaljer og DIY

Eggesalat. Lokal røkelaksmed eggerøre. Normal syr jeg jo det meste - og jeg hadde planlagt å sy både duker og tøyservietter av samme stoff - men det var det med tiden da
Eggesalat med røkelaks

Eggesalat med røkelaks

Eggesalaten er god som den er, men enda bedre sammen medrøkelaks og litt sitronpepper. Jeg har iallefall kost meg med både stekt egg, kokt egg og eggesalat
Hjemmelaget eggesalat med chili

Hjemmelaget eggesalat med chili

Smaker også godt som tilbehør til spekeskinke, røkelaks, reker. rester av grillet kylling sammen med pesto og tomater, hjemmelaget eggesalat, og ikke minst bringebær fra hagen raskt rørt sammen med litt sukker
Tapas (eller baskiske Pintxos)

Tapas (eller baskiske Pintxos)

En annen variant av eggesalat er denne medrøkelaks, dill og sennep. Siden det snart er påske så starter vi medeggesalat som også inneholder kapers, rødløk og karri

Raust fredagssmørbrød

Form til runde ”egg” med en skje. 300 g røkelaks. Finhakk løk og surr den ev i litt smør ( for å fjerne den ”rå” løksmaken eller

Eggesalat med røkelaks

Litt hakket dill setter en ekstra god smak på eggesalaten. Smak til med salt og pepper. Tilsett strimlet røkelaks, rømme og sennep

Ciabatta med eggesalat

Rør inn bitene medrøkelaks og hakkede urter. hakket røkelaks. Ha på smør og legg på salat og passe mye eggesalat

Chiabatta med eggesalat

1 skive strimlet røkelaks. Kok eggene i 8-10 minutter og avkjøl. Bland sammen lettrømme, sennep og hakket dill i en bolle