Ekstragroverundstykker som vi koste oss med til frokosten i dag. I denne oppskriften bruker jeg halvparten siktet hvetemel, men likevel er rundstykkene ekstragrove
Og ved å putte i et egg, blir de ekstra luftige og fine. Ved å ta utgangspunkt i en oppskrift på fine rundstykker, bytte ut deler av melet med grovt, tilsette litt havregryn og proteinpulver og bytte ut sukkeret med sukrin, får du mye sunnere rundstykker
+ ekstra smør eller olje til “utrulling”. I dag skal du få oppskriften på noen gode groverundstykker. Jeg synes dette passet bra siden rundstykkene skulle være grove
Mange prøver å leve litt sunnere i ukedagene og s koser seg litt ekstra i helgen. Grove firkanta rundstykker, for deg som er forsiktig med fett, og for de som setter pris på god mat
Spe på med ekstra vann om deigen blir tørr, evt mer mel om deigen skulle bli veldig klissete. Jeg elsker å ha rundstykker til frokost, i lunsjboksen sammen med en eggerøre og på tallerken til kvelds
Nå synes jeg det smaker så mye bedre med grovt brød, så i dag ble Club sandwich tilberedt med grove hjemmebakte rundstykker og det kan virkelig anbefales
Masse frø, havregryn og kulturmelk er med på å gjøre disse ekstra saftige. Disse lagde jeg kjempeofte før, og har liksom bare blitt til Ingvilds rundstykker
Ekstra godt med gulost eller brunost på, og kanskje jeg skal teste de med Nugatti på til helgen. Selv har jeg lovet gutta å bake så mye jeg kan av både pitabrød, polarbrød, brød og rundstykker
D disse er skikkelig grove å gode. 5 dl melk eller vann ( bruker du ekstra lett melk tilsetter du i tillegg ekstra D-vitamin) 1 pk gjær 4 Ss olje 2 Ss sukker 1 Ts salt 2 dl solsikkekjerner 70g kruskakli 80g havregryn 120g sammalt rug fin 250g sammalt hvete fin 250g hvetemel 4 Ss rosiner 4 Ss linfrø