Hvis du ønsker sprøvafler avkjøler du dem spredt utover på en rist. Vi feirer med å dele denne enkle, men utrolig gode oppskriften med rømme som gir ekstra gode og saftige vafler
Ekstrasprø ble de også, og med kesam + frosne bær ble dette en skikkelig innertier. Selv om jeg mener at vi kan bruke sukker i både gjærbakst og vafler er det av og til greit å teste ut noen sunnere varianter
Og når man er så i husmor overdrive, og i tillegg bruker lørdagen på enda en soppjakt og får to ekstra frøkner på overnatting, er det bare å dra frem vaffeljernet
Ekstrasprø ble de også, og med kesam + frosne bær ble dette en skikkelig innertier. Siden eldstemann er så utrolig glad i vafler testet jeg ut en egenkomponert vaffeloppskrift i går ettermiddag
Det er sikkert lurt å sjekke dette med lege/helsestasjon først, men jeg tror ikke man kan gjøre så mye galt med litt ekstra jern i en liten periode - i verste fall blir vel minsten litt treg i magen
den nye vrien med denne klassikeren jeg har dekonstruert er at jeg har ristet vaffelhjertet litt etter steking for å få det ekstrasprøtt, og istedenfor å servere det med ei skive brunost og en klatt syltetøy, har jeg toppet det varme hjertet med ei kule fløyelsmyk brunost-is og en jordbærcouli
Server med rømme, syltetøy og brunost, og eventuelt litt ekstra smør. Denne oppskriften fra kokken Christoffer Sjuve gir sprøvafler, men lar du dem stå litt før du spiser dem blir de myke, hvis du foretrekker det