Rask og enkel heimelaga majones eller aioli. Vaniljesaus eller vaniljekrem er eit av alternativene, men heimelaga aioli eller majones blir også laga innemellom
Krotakakerserranoskinkekremostspinat/ruccolapaprikaaioli (kan sløyfes). Dra over en strek med aioli (her byttet jeg ut halvparten av majonesen med tyrkisk yoghurt i aiolien)Rull sammen og skjær i biter
Fisk og kylling kan du enkelt bake i ovnen for å få kjøttet gjennomstekt hvis du ikke vil bruke tid på å lage karbonadedeig-burgere som skal formes og stekes i panne
Den er også svært enkel å lage og passer til både kjøtt, fisk, fugl og sjømat. Bruker du stavmikser er det svært enkelt, da tar man alt utenom oljen opp i en høy smal bolle, og blander alt godt sammen
Denne aïolioppskriften er det nærmeste man kommer en autentisk provensalsk oppskrift på aïoli. Dette er en sånn oppskrift man finner i flere kokebøker og nettsider med akkurat lik oppskrift – en skikkelig klassiker altså
Her har jeg bare en enkel salat med hjemmelaget aioli til, nam. Jeg har lagt ut en oppskrift på søtpotetfries før, men innlegget har blitt borte på mystisk vis… Så da må jeg jo bare legge det ut på nytt
Denne suppe er super enkel og spør du meg utrolig god. Dersom du skal ha noe litt sunnere dropper du bare aiolien, men hvem takker neitakk til majones med hvitløk, ikke her i gården iallefall
Skrell og kutt gulrøtter i biterRasp eller finkutt hvitløksfeddet og bland med majonesen så du får en enkelaioli – du kan også kjøpe aioli ferdigNår potetene har stått et kvarter i ovnen er det på tide å sette gulrøttene på kok
En enkel og lettvint kyllingrett som tar forholdsvis kort tid å lage. På ristet godt brød/foccacia/panini sammen med ottage cheese, aioli, sweetchili-saus og avocado