En superenkel "iskake",ellerPavlova med iskrem. En udelt suksess i Guttenes fødselsdagsbesøk. )Denne nydelige iskremen gjorde seg godt på en småseig og sprø marengsbunn,i dag brukte jeg rips, bringebær og aroniabær i isen
Kaken falt i smak, men jeg synes curden hadde litt for sterk smak. Pavlova med appelsin- og sitron curd – når kaka blir så god at mannen tar den med på trening…
Denne kaken smaker himmelsk, men likevel er den veldig enkel å lage. Pavlova har jo gått som en farsott på blogger de siste årene og er kanskje i ferd med å bli Norges nye festkake
Jeg bruker mye sitronmelisse når jeg pynter kaker, og denne Pavlovaen ble inget unntak. Denne kaken er myk inni, så den trenger ikke hjelp av kremen for å bli myk, og den kan derfor has på like før servering
Den er veldig rask og ikke minst enkel å lage, samt at den fint kan forberedes dagen før. Kaken er helt fantastisk god på smak – med sprø bunn, søt bløt krem og friske smakfulle bær