Da var det uthulning av gresskar som ble brukt til lykter og punsjbolle (kjempespennende med servering av punsj med appelsinjuice, sitronbrus og små vingummimark), blodige heksefingre lagd av kjeksdeig og kirsebærsyltetøy med mandler som ekle negler og for ikke å snakke om kveldens høydepunkt hvor man skulle finne flest mulig “hekseøyner” (druer) i en bøtte med mark (kokt spaghetti med litt olje)
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Eggnog er rett og slett farlig god og denne oppskriften kan enkelt dobles. Skal du ha gjester og ønsker å gjøre det litt fancy skal eggehvitene piskes stivt og flytes oppå eggnogen i en stor punsj bolle
God, enkel og rimelig fransk tradisjonsmat, servert av kelnere som skriver regningen på duken. Et rufsete lite vannhull med eksentrisk interiør, fin vindeltrapp, skikkelig vond punsj og en overraskelse på toalettet