Denne salaten er enkel. Den kan gjøres avansert, men også veldig enkel. Hjemmelaget salat med dressing, helt fra grunnen av… slik det burde gjøres hver dag
Når man ikke har dressing over salaten i bollen, holder restene seg til neste dag. Bare fantasien setter grensene og en behøver slett ikke lage tzatsiki heller, den fås kjøpt ferdig eller så kan man bruke sin egen favorittdressing
Hvitløksdressingen er spesielt god på pizza, til salater eller som tilbehør til kjøtt og fisk. Jeg synes ofte det er ålreit å ha en liten skål frisk dressing som tilbehør til middagen og denne er min “go to” oppskrift om jeg skal lage den med rømme eller yoghurt
Øs over sausen som dressing, og strø over finhakket grønt fra vårløken. Denne gangen laget jeg en lun salat på kjøkkenet til min eldste studentdatter i Oslo
Fisk og kylling kan du enkelt bake i ovnen for å få kjøttet gjennomstekt hvis du ikke vil bruke tid på å lage karbonadedeig-burgere som skal formes og stekes i panne