Oppskriften jeg tok utgangspunkt i, var ganske så stor. Skrell eplet, ta ut kjernehuset, og skjær eplet i båter eller store terninger avhengig av hva du ønsker
Denne friske juicen er nydelig. Ingefær og lime dekker sellersmaken perfekt. Så det er bare å hive oppi stangselleri, kjenner ikke smaken uansett, og det passer meg utmerket
Vask og tørk epler. Forbered et ark med pergament papir for å plassere eplene på senere. Plasser sushi pinner i eplene og dypp hvert eple i karamell, virvle rundt til hele eple får jevn lag av karamell
Oppskrift på tørkede epleskiver. Nå er endelig de norske eplene modne, og de er så gode synes jeg. Resultatet blir veldig godt, så det er på tide å hente frem oppskriften igjen
Nå som det er høst er det tid for å lage eplekaker, og siden det er søndag må en få lov å unne seg litt ekstra godsaker så idag vil vi dele med dere en oppskrift på eple og pærekake med marsipan
Eplesslush. Bland juice, is, eple, mynte og juice fra lime i en blender. Eplesslush. 2 skrelte og rensede epler. 2 dl god eplejuice. 2 skrelte og rensede epler. 2 dl god eplejuice