Har fått spørsmål om oppskriften på en eplekake status jeg hadde på facebook, og her kommer den. Rør godt og ha deigen over i en langpanne med bakepair og jeg sprayer bakefett langs kantene
Ingredienser. Tilberedning. TIPS. Dette pleier jeg å gjøre med gulrotkake også. 400 g siktet hvetemel 300 g sukker 2 ts bakepulver 300 g smør 3 stk. I stekeovnen ved 200 grader i ca. 40 minutter. Langpanne, 30 x 40 cm. vil du ha eplekaka ekstra saftig så kan du steke den i 60 min på 150 gr. 400 g siktet hvetemel 300 g sukker 2 ts bakepulver 300 g smør 3 stk store egg. 40 minutterLangpanne,. 40 cm TIPS. 60 min på. 150 gr Dette pleier jeg å gjøre med gulrotkake også
Ingen sak å smekke i hop eieplekakei en fei. Kle eilangpanne med bakepapir og fordel røra i. Her har vitilsatt havregryn og det må jeg si,gjorde seg ypperlig
Og synes du som meg at tre bitereplekakeikke ble nok, så kan du spise en skål med mager cottage cheese, en dæsj fun light, blåbær og jordbær sammen med det fjerde eplekakestykket
Så da ble det eplekake denne gangen, med syrlige granny smith epler. Men hvorfor vente til da. Idag er det skoleavslutning for minstemann, og jeg må ha med en kake
Attraversiamo - En blogg om det dagene fylles med!
Oppskrifta passer til en litenlangpanne. Jeg har tidligere laget eplekake, med stort hell. I går var det korøvelse, og min tur til å ha med «noe å bitei»