Overse enda en vits, og prøv heller disse superkjappe eplepaiene uten bunn. eplepai av norske epler breddfulle av aroma og saft, blir alt annet enn tørt
Paibunn. Eplepai med vaniljefyll. Kjevle den forsiktig ut og trykk på plass i paibunn. Eplepai. Sjekk bunnene når de er ferdigstekt, har de sprekker eller for store gaffelhull, stryk over litt eggehvite så det blir tett,ellers vil fyllet renne igjennom
#eplepai #rå #rawfood #sukkerfri #glutenfri #laktosefri #eggefri #sunnkake #martehopstad BUNN. BUNN. Dette er en litt alternativ eplepai, nemlig en rå versjon
Eplepai uten steking (rå) Print Forberedelse 2 Timer Koke-/steketid Total tid 2 Timer Ingredienser finner du på altShop. 4 Ingredienser Bunn. 2 epler 1 nektarin (eller kun 3 epler, uten nektarin) 60 g (5-6 stk) dadler 40 g rosiner 2 ss kokosolje 1 ts kanel saft fra ½ sitron Instruksjoner Bunn
Da anbefaler jeg denne nydelige (raw) eplepaien. Bunn. Jeg har egentlig aldri vært noe glad i eplepai (i motsetning til søstra mi, som elsker eplepai/eplekake
This is my life - Det handler om å ta vare på seg selv..