Eplekake, eplepai, smuldrepai eller er det crumblecake. Skrell og ta ut kjernene av eplene og del de i båterBland de med bruntsukker og kanelBland smør, mel, havregryn og sukker med hendene
Eplekake, eplepai, smuldrepai eller er det crublecake. Skrell og ta ut kjernene av eplene og del de i båterBland de med bruntsukker og kanelBland smør, mel, havregryn og sukker med hendene
Skrell og kutt epler i terninger, putt i en brødpose og hell litt sukker og kanel i. Eplepai er jo ikke alltid vellykket men med denne oppskriften var jeg heldig
Et lite triks når du skal lage eplepaier og epletreter. 130 g musli, havregryn, speltgryn eller noe annet grovt. 50 g sukker. Ha i rundt 150 g sukker og en spsiseskje med maizena. 130 g musli, havregryn, speltgryn eller noe annet grovt. 50 g sukker