Bre vaniljekremen over paien - og eplemosen over der. 1 glass eplemos eller 5 dl (mitt hjemmelagde er ikke så søtt - heller litt syrlig, og da blir det en fin smakskombinasjon mot vaniljekremen). 1 glass eplemos
Bak små eplepai muffins med vaniljekrem. Ha et par minutter i mikroen og vips så smaker det eplepai. Lage eplemos som du bruker som pålegg eller spiser sammen med yoghurt, havregrøt eller på pannekaker
Resultatet av tenkinga vart ei ny oppfinning, altså ein môr- og eplepai. Eg har eksperimentert litt, og i går kveld fann eg ein ring med rå brudevold-môr i frysaren
Eplepaimed nøttetopping og bolledeig. Banh Bao Dampende boller med kjøttfyll. Siden jeg lagde eplemosen så har jeg hatt lyst til å bruke det i bakverk og jeg har gått rundt og drømt om eplevafler og eplesnurrer
Jeg fortsetter suksessen med min eplepai - og lager eplekake. så følg med. Epletreet i hagen blir aldri tomt for deilige epler, så eplemos blir laget til uken,