Spis varm, lun eller kald, med eller uten vaniljeis, vaniljekesam eller krem. eplepai av norske epler breddfulle av aroma og saft, blir alt annet enn tørt
Jeg laget en ekstra pors med mørdeig,( som jeg har liggende i kjøleskapet). Trykk så deigen ut i en paiform (26 cm)Prikk bunnen med en gaffel, og forsteik i 5 min. i 30-35 minServer den kald eller lunken med lettpisket krem, crème fraiche eller vanilje kesam
Ellers kan jeg friste med små eplepai muffins med vaniljekrem. Vil du virkelig kose deg serverer du eplekaken med litt vaniljeis, vaniljekrem eller ProPud vanilje
iHerb er en nettbutikk med tilholdssted i California. Smakene er så konsentrert at du bare trenger litt for å oppnå smak i alt fra kesam/skyr, naturell yoghurt, bakst, CC, grøt, pannekaker
Eplepaimed bunn av litt speltmel, kakemix og cottagecheese, fylt med epler krydret med sukrin+ og kanel, og en blanding av egg, mager kesam og sukrinmelis