Uten marsipan blir naturligvis paien litt ”sunnere”. Norge har verdens beste epler. Saftige, smakfulle og med tynt skall som visstnok skyldes lange lyse dager og kjølige netter
Denne eplekaken er god, søt og sunn. Dette er en eplekake som er rå, lett å lage, og veldig sunn. Eplepai uten steking (rå) Print Forberedelse 2 Timer Koke-/steketid Total tid 2 Timer Ingredienser finner du på altShop
En dessert jeg har lagd mye i det siste med god samvittighet er en slags eplepai. Den består egentlig kun av epler, honning, kanel og havregryn, men siden vi har bjørnebær i hagen her i Danmark så puttet jeg noen av dem i også
EPLEPAI TIL HVERDAGS. Nei, dette er en slags hverdagsvariant i sunnere versjon. SUNN PLOMMEPAI. Nydelig hverdagspai som absolutt er en sunn og god dessert
Uten marsipan blir naturligvis paien litt ”sunnere”. Norge har verdens beste epler. Saftige, smakfulle og med tynt skall som visstnok skyldes lange lyse dager og kjølige netter