eplepai av norske epler breddfulle av aroma og saft, blir alt annet enn tørt. Overse enda en vits, og prøv heller disse superkjappe eplepaiene uten bunn
Uten marsipan blir naturligvis paien litt ”sunnere”. Norge har verdens beste epler. Saftige, smakfulle og med tynt skall som visstnok skyldes lange lyse dager og kjølige netter
Det betyr bakefest I dag laget jeg deilige mini eplepaier med vaniljekrem. Små eplepai muffinsMuffins15 g kokosmel15 g vaniljeprotein1 ts fiberhusk1 ts bakepulver30 g kesam1 egg3 ss sukrinKanel1/2 eple i biter
En dessert jeg har lagd mye i det siste med god samvittighet er en slags eplepai. Den består egentlig kun av epler, honning, kanel og havregryn, men siden vi har bjørnebær i hagen her i Danmark så puttet jeg noen av dem i også
EPLEPAI TIL HVERDAGS. Nei, dette er en slags hverdagsvariant i sunnere versjon. Honning er absolutt en sunnere variant for sukker som jeg tror de aller fleste kan bruke mer i sin matlaging
Eplepai hører høsten til. Høstens fristelser. inspirasjon. 14. 10. 2014 kl. 18. 01 i. Inspirasjon. Ingen kommentarer. Når jeg kikker tilbake på innlegg,ser jeg at det er høst,selv om jeg ikke har tenkt nevneverdig over det i innleggene mine
Uten marsipan blir naturligvis paien litt ”sunnere”. Norge har verdens beste epler. Saftige, smakfulle og med tynt skall som visstnok skyldes lange lyse dager og kjølige netter