Spis varm, lun eller kald, med eller uten vaniljeis, vaniljekesam eller krem. eplepai av norske epler breddfulle av aroma og saft, blir alt annet enn tørt
Epleputer – sprø eplepai med fyll, oppskriften fant jeg på godt. I går hadde jeg besøk av to venninner og da lagde jeg ytrefilet av okse m sennepssaus og persillesmør, mos av rotgrønnsaker og epleknuter m lune bær og vaniljekesam til dessert
Tror også den smaker utsøkt med vaniljekesam som topping. I dag får dere oppskrift på en sunn eplepai. La den stå inne i 15-20 minutt, ta ut, sett på fat og nyt ♥ Jeg spiste denne alene som et måltid, men vil man bruke den som dessert kan den godt deles i fire og toppes med vaniljekesam
Hva om jeg heller vaniljekesam i eplepai. Derfor kjøte jeg inn i epler og vaniljekesam. Kesamen ble som et slags skumlag av vanilje, og lagde en veldig mild twist til den ellers litt sure eplepaien