Legg boksen (innholdet) med tørkede erter i vann over natten. Før du serverer stuingen, varmer du den og har i en god klatt smør, en teksje karri, og to teskjeer sukker
tørkede grønne erter + smør, salt og pepper. Idag har vi laget ertestuingen fra bunnen av. Legg boksen (innholdet) med tørkede erter i vann over natten
tørkede grønne erter + smør, salt og pepper. Idag har vi laget ertestuingen fra bunnen av. Legg boksen (innholdet) med tørkede erter i vann over natten
Bønner og sukkererter forvelles hele og deles opp etter avkjølingen. Erter, sukkererter 1-3 minutter. Hvitkål, grovsnittet til stuing og supper 4-5 minutter. 2-3 minutter Erter. 3-4 minutter Hvitkål, grovsnittet til stuing og supper
Det beste tilbehøret til kjøtkaker, bortsett frå poteter og saus, er sjølvsagt ertestuing. Ertestuing. Ha det heile opp i ertegryta, og rør godt medan stuingen kokar i fem minutt til slik at den tjuknar
Smak på stuingen når den er helt ferdig og juster med salt og krydder. Butterdeigsskålene kan lunkes litt i stekeovnen, men det er ikke nødvendig, fyll skålene med stuing og sett de på et fat og så serveres de mens de er litt varme
Som tilbehør kan det meste brukes sammen med koteletter, poteter i alle varianter, surkål eller rødkål som har vært veldig populært hos oss, og erter, gulrøtter og andre grønnsaker etter smak og bekag, her er det kun fantasien som bremser
La dette koke nå til sausen minner om en stuing. Blomkålsuppe med kylling og chili1 blomkål1 løk2 sjalottløk4 fedd hvitløk1/4 chili1/4 selerirot2 gulrøtter2 poteter1 neve basilikum1 neve persille1 pakke selskapserter1 kyllingfilet (fra Kraft 1)1 liter kraft2dl helmelk / fløtesalt og pepperDenne er litt annerledes. 1 pose med First Price kyllingfilet1 nett med First Price løk1 nett med sjalottløk2 hvitløk1 stangseleri1 selerirot1 persillerot1 pose First Price gulrøtter1 liten pose poteter1 fersk persille1 fersk basilikum1 pakke med maggi kyllingfond1 pakke spinat1 stor søtpotet2 chili1 fersk ingefær1 lime1 pakke røde linser (hermetisk ferdig til bruk)1 pakke store hvite bønner (hermetisk ferdig til bruk)1 pakke selskapserter (frossen)1 boks kokkosmelk2 bokser hakkede tomater1 pose laubærblad1 pose malt nellik1 glass kanel1 glass timian1 glass paprikapulver1 glass chilipulver1 glass cayennepepper1 glass korriander1 glass gurkemeie1 liter helmelk1 pakke couscousDette kostet meg litt under 300,- og ut av det fikk jeg 24 måltider