Escabeche oppskrifter

Trehalose (Escabeche med hummer)

Escabeche med hummer, pistasjepure og aioli. Kjøtt eller fisk som er marinert i syreholdig marinering før det spises, kalles escabeche
Escabeche med råkostsalat

Escabeche med råkostsalat

Serveres med råkostsalat, escabeche og godt brød til å dyppe i laken. Hakk løk, hvitløk og chili. Fres grønnsakene i litt olje i en traktørpanne eller en høy stekepanne

Grønn Gazpachio og SALMA escabeche

kald escabeche lake i 20 minutter før servering. Legg SALMA i 10% saltlake i ca. 15 minutter. Dypp deretter i kokende vann i 5 sekunder og over i isvann

Tilbakeblikk - El Bulli - 2. juli 2009

Marinated Mackerel Belly - Chicken and Onion "Escabeche" var dagens møreste og med normale rett. Mye er sagt og skrevet om Ferran Andria og restauranten El Bulli

Syltet kveite escabeche

Sett stekeovnen på 180 °C. Dryss rikelig med havsalt på kveitefileten.  La den trekke i ca. 20 minutter før du skyller den i kaldt vann og tørker den lett med tørkepapir