Det ble ikkelikefriskt på farge, men smaken ble helt fantastisk, om jeg fårsi det selv. Jeg var egentlig på utkikk etter rødkål for å lage denne coleslawen, men ibutikken hadde de bare vanlighodekål
Jeg er så glad i dette at når jeg får sug på noe godis, men ikke helt vet hva det er (les. nemlig SAUERKRAUT- eller melkesyregjæret surkål, på godt norsk
Oppskriften på en av mine beste retter med eple får du her. Andelår med epler og rosmarin, Skrei med jordskokk, epler og timian, Asiatisk gryte med hval og epler, Skinkestek og stekt kål, med epler og bacon, Laks ifolie med poteter og epler, selvsagt den tradisjonelle eplekaken og den kjente, men ikke så mye brukte eplekaken Tarte Tatin ♫♪
Oppskriften på en av mine beste retter med eple får du her. Andelår med epler og rosmarin, Skrei med jordskokk, epler og timian, Asiatisk gryte med hval og epler, Skinkestek og stekt kål, med epler og bacon, Laks ifolie med poteter og epler, selvsagt den tradisjonelle eplekaken og den kjente, men ikke så mye brukte eplekaken Tarte Tatin ♫♪
Et spørsmål jeg ofte får er – hva kan man gitil de minste barna som smaksprøver. Løk, kål, erter osv er greit, man må bare prøve seg fram i forhold til eventuelle luftplager hos det enkelte barnet
Eddiken gjør at den får en frisk smak, og den blirikke så «tung» som for eksempel potetsalat. Kål er en grønnsak som svært mange med irritabel tarm ikke tåler – den er absolutt på lista over matvarer med høyt FODMAP-innhold
Settes den i kjøleskapet får den gelé-konsistens og smelter når den varmes opp. , kalt vann, kål, kålrabi, kålrot, kjøtt, kraft, kraftkoking, lam, lammekraft, lammelår, lammerester, langtidskoking, langtidssteking av lammelår, løk, rester, sener, skalldyr, slow-cooking, smakfult, stor kvanta kraft, suppe, suppebase, supper, tidkrevende, vann, viltgryte