Hver smule av brød og kaker som jeg, mann og sønn skal spise, er jeg nødt til å bake selv, og mesteparten av tiden er jeg greitforlikt med denne skjebnen, men altså ikkei dag
Alt blandes godt, og du heller farsenibrødformer som stekes i en drøy time eller mer i vannbad. Lag hvit saus, med eller uten egg, som røres i kjøtt- og leverfarsen
Gjenta med resten av farsen. Funker som tapas, på pizza, til pasta og til og med på brødskiven. Dette er en oppskrift på smakfulle kjøttboller som er så raske og enkle å lage at man kan gjøre det med en baby på slep
Kle en brødform med bakepapir (ellers får du aldri kjøttet ut igjen), ha ifarsen og topp med et raust dryss av balsamicokremtil overflaten er nesten sort, dette gir god smak
Jeg ønsket å prøve den for å se om farsen ble fastere ikonsistensen, og itillegg trengte jeg ikke å tilsette salt, da denne osten er ganske salt fra før av
Bland farse med brød, parmesanost, løk og sitronskallet. Fukt hendene og form farsentil kjøttboller. Skjær bort kantene på brødet, og legg brødeti skålen slik at det suger til seg væsken og blir mykt