Farse med kål oppskrifter

Himmelske kålruletter - golabki

Himmelske kålruletter - golabki

Putt farse inni kålbladet og pakk den inn. Jeg fikk endel farse til overs og stekte noen deilige ventekaker av disse
Kyllingboller med teriyakisaus

Kyllingboller med teriyakisaus

Blir farsen for tørr så spe på med litt vann eller melk. La farsen hvile kaldt i en times tid. Server med pasta, salat, poteter eller hva med soyaglasert kål
Kål- og kjøttpudding

Kål- og kjøttpudding

Legg kål og farse lagvis i formen, begynn og avslutt medkål. Bland kjøttdeig, salt, potetmel, vann, egg, tomatpuré, timian og litt pepper til en jevn farse
Wontonsuppe med kylling  – en favoritt

Wontonsuppe med kylling – en favoritt

Fyll farsen i wontonarkene og lukk deigen rundt fyllet. Det er mange oppskrifter på denne suppen, noen bruker kokosmelk eller vanlig melk i den, men den klassiske suppen inneholder bare buljong med urter og grønnsaker
Kålruletter

Kålruletter

Lag dette til en farse og ha det i kålbladene. Server med potet gulrot og kålstuing. Lag hvit saus med Muskat i
Nøttestek i savoykål

Nøttestek i savoykål

Kjør det til en farsemed stavmikser. ♥ Nøttefarsen kan så klart også bakes inn i butterdeig, eller du kan bruke din egen oppskrift på nøttestek og pakke den inn i savoykål
Benløse fugler med kålstuing

Benløse fugler med kålstuing

Farsen skal bli seig og skal være lett å forme. Server fuglene med kokte poteter, brun saus, kålstuing og tyttebær
Dolmer med geitekjøtt

Dolmer med geitekjøtt

Farsen legges i en avlang form i hvert kålblad som rulles sammen og bindes med bomullsgarn. Hvis du ikke bryr deg om kål kan du bruke farsen til små krydrede kjøttboller som du steker på svak varme til de er ferdige
Kjøtt.

Kjøtt.

Ikke nødvendigvis kjøttdeig og farse. Samtidig, siden BLW dreier seg om å dele maten man selv spiser med barnet, så ønsker man jo ofte å servere kjøtt f
KÅL OG KJØTTPUDDING.

KÅL OG KJØTTPUDDING.

Legg kål og farse lagvis i formen, begynn og avslutt medkål. Farse. Om ønskelig, kan du lage saus fra kålkraften ved å blande denne med en kjøttbuljongterning, mel eller maizena, evt en dæsj worchestershiresaus, litt soyasaus og f eks litt ripsgele
Form med kjøttdeig og kål

Form med kjøttdeig og kål

Bland godt og spre ut farsen i en ildfast form. Denne uken hadde Hanne skrevet kålpuddingmed ost i den lille menyboken
Smart mat del II: Lam og kål!

Smart mat del II: Lam og kål!

Vel, med hjemmelagde pølser har du full kontroll over hva du vil stappe i farsen selv, av både smak og helse

Kjøttkaker og stuet kål

Farsen skal bli glatt og smidig. Server kjøttkakene med kokte poteter, stuet kål eller grønn ertestuing og
Kålruletter

Kålruletter

¤ - og pakk kålbladet rundt farsen og legg "pakken" med skjøten ned. Du må koke kålen og løsne kålbladene og blande farsen
Matklubb: Russisk aften

Matklubb: Russisk aften

Pelmeni er farse i en tynn hvetedeig som kokes. Smaken derimot var ekte med rødbeter, kål og oksekraft
Kjøttkaker med kålstuing

Kjøttkaker med kålstuing

Form farsen til. Server kjøttkakene medkålstuing ved siden av. Spe med væske, litt om gangen. Finsnitt kålen og kok den i lettsaltet vann til den er myk