Blir farsen for tørr så spe på med litt vann eller melk. La farsen hvile kaldt i en times tid. Server med pasta, salat, poteter eller hva med soyaglasert kål
Legg kål og farse lagvis i formen, begynn og avslutt medkål. Bland kjøttdeig, salt, potetmel, vann, egg, tomatpuré, timian og litt pepper til en jevn farse
Fyll farsen i wontonarkene og lukk deigen rundt fyllet. Det er mange oppskrifter på denne suppen, noen bruker kokosmelk eller vanlig melk i den, men den klassiske suppen inneholder bare buljong med urter og grønnsaker
Kjør det til en farsemed stavmikser. ♥ Nøttefarsen kan så klart også bakes inn i butterdeig, eller du kan bruke din egen oppskrift på nøttestek og pakke den inn i savoykål
Farsen legges i en avlang form i hvert kålblad som rulles sammen og bindes med bomullsgarn. Hvis du ikke bryr deg om kål kan du bruke farsen til små krydrede kjøttboller som du steker på svak varme til de er ferdige
Ikke nødvendigvis kjøttdeig og farse. Samtidig, siden BLW dreier seg om å dele maten man selv spiser med barnet, så ønsker man jo ofte å servere kjøtt f
Legg kål og farse lagvis i formen, begynn og avslutt medkål. Farse. Om ønskelig, kan du lage saus fra kålkraften ved å blande denne med en kjøttbuljongterning, mel eller maizena, evt en dæsj worchestershiresaus, litt soyasaus og f eks litt ripsgele
Form farsen til. Server kjøttkakene medkålstuing ved siden av. Spe med væske, litt om gangen. Finsnitt kålen og kok den i lettsaltet vann til den er myk