kyllingballotinen er fylt med kyllingfarse og smakt til med sennep,. En ballotine er utbenet kyllingbryst eller kyllinglår som er fylt før det rulles sammen
Fyll farsen i wontonarkene og lukk deigen rundt fyllet. Det er mange oppskrifter på denne suppen, noen bruker kokosmelk eller vanlig melk i den, men den klassiske suppen inneholder bare buljong med urter og grønnsaker
La farsen hvile kaldt i en times tid. Del kyllingen i terninger og kjør det i en foodprossesor sammen med hvitløk, koriander, maizena og soyasaus, til en jevn masse
Kna deigen godt med en skje, til det ligner en farse. Her om dagen laget jeg de beste kyllingbollene jeg noensinne jeg har smakt, og det fortjener en oppskrift på bloggen
Dypp gjerne teskjeen i et glass vann innimellom slik at kjøttfarsen slipper lettere. Jeg har laget kjøttboller mange ganger, men denne oppskriften er den mest vellykkede
Hot suppe med kylling boller på asiatisk vis. Ta kylling bollene tilbake i kjelen. 400 gr kylling kjøttdeig, 1,5-2 l kyllingkraft, 1 kinesisk hvitløk, 1 chili, 3cm ingefærrot, 3 vårløk, 2 gulrøtter, 1 boks kokosmelk, 2 paprika (rød-grønn), 1 søtpotet, gurkemeie, paprikapulver, salt, pepper evt koriander. Kok opp kyllingkraft, bland farsen med 1ts paprikapulver, 1ts gurkemeie, litt malt chili, litt reven hvitløk og litt reven ingefær. 400 gr kylling. 1,5-2 l kyllingkraft
fordel farsen på butterdeig platene og rull dem sammen. 400g kylling kjøttdeig 125 g krydder ost ( smøreost ) 1 revet gulrot 1 stk finhakka rødløk 2 ss sweet chili saus 2 ts grønn curry paste 1 pk butterdeig 1 egg litt sesamfrø. stek ruladene midt i ovnen på 200 grader i ca 15-20 min til farsen er gjennomstekt
Finhakk chili, hvitløk og persille og bland inn i kjøttfarsen sammen med krydderet. Du kan bruke kjøttdeig av kylling eller oksekjøtt og fylle den med hva du ønsker, men det er lurt å spe den ut med egg og litt melk
Kle en brødform med bakepapir (ellers får du aldri kjøttet ut igjen), ha i farsen og topp med et raust dryss av balsamicokrem til overflaten er nesten sort, dette gir god smak
Ta opp ei teskei med farse, og form den til ei rund kule. Bønner, linser, kylling, fisk, alle grønsaker, muligens med unntak av agurk og salat, går i ein curry