Farse oppskrift kylling oppskrifter

Kylling ballotine - Chicken ballontine

Kylling ballotine - Chicken ballontine

kyllingballotinen er fylt med kyllingfarse og smakt til med sennep,. En ballotine er utbenet kyllingbryst eller kyllinglår som er fylt før det rulles sammen
Wontonsuppe med kylling  – en favoritt

Wontonsuppe med kylling – en favoritt

Fyll farsen i wontonarkene og lukk deigen rundt fyllet. Det er mange oppskrifter på denne suppen, noen bruker kokosmelk eller vanlig melk i den, men den klassiske suppen inneholder bare buljong med urter og grønnsaker
Kyllingboller med teriyakisaus

Kyllingboller med teriyakisaus

La farsen hvile kaldt i en times tid. Del kyllingen i terninger og kjør det i en foodprossesor sammen med hvitløk, koriander, maizena og soyasaus, til en jevn masse
verdens beste kyllingboller

verdens beste kyllingboller

Kna deigen godt med en skje, til det ligner en farse. Her om dagen laget jeg de beste kyllingbollene jeg noensinne jeg har smakt, og det fortjener en oppskrift på bloggen
Spicy og saftige tapasboller

Spicy og saftige tapasboller

Dypp gjerne teskjeen i et glass vann innimellom slik at kjøttfarsen slipper lettere. Jeg har laget kjøttboller mange ganger, men denne oppskriften er den mest vellykkede
Smakfull søtpotetmosgrateng

Smakfull søtpotetmosgrateng

Man skulle ikkje trudd at kjøttfarse inneholdt så masse salt, men det er faktisk en av dei varekategoriene med størst saltinnhold
Hot suppe med kyllingboller - enkelt og tasty

Hot suppe med kyllingboller - enkelt og tasty

Hot suppe med kylling boller på asiatisk vis. Ta kylling bollene tilbake i kjelen. 400 gr kylling kjøttdeig, 1,5-2 l kyllingkraft, 1 kinesisk hvitløk, 1 chili, 3cm ingefærrot, 3 vårløk, 2 gulrøtter, 1 boks kokosmelk, 2 paprika (rød-grønn), 1 søtpotet, gurkemeie, paprikapulver, salt, pepper evt koriander. Kok opp kyllingkraft, bland farsen med 1ts paprikapulver, 1ts gurkemeie, litt malt chili, litt reven hvitløk og litt reven ingefær. 400 gr kylling. 1,5-2 l kyllingkraft
thai rulader

thai rulader

fordel farsen på butterdeig platene og rull dem sammen. 400g kylling kjøttdeig 125 g krydder ost ( smøreost ) 1 revet gulrot 1 stk finhakka rødløk 2 ss sweet chili saus 2 ts grønn curry paste 1 pk butterdeig 1 egg litt sesamfrø. stek ruladene midt i ovnen på 200 grader i ca 15-20 min til farsen er gjennomstekt
Kjøttpudding og frisk sellerirotsalat

Kjøttpudding og frisk sellerirotsalat

Finhakk chili, hvitløk og persille og bland inn i kjøttfarsen sammen med krydderet. Du kan bruke kjøttdeig av kylling eller oksekjøtt og fylle den med hva du ønsker, men det er lurt å spe den ut med egg og litt melk
Kjøttpudding med italiensk vri

Kjøttpudding med italiensk vri

Kle en brødform med bakepapir (ellers får du aldri kjøttet ut igjen), ha i farsen og topp med et raust dryss av balsamicokrem til overflaten er nesten sort, dette gir god smak
LAG DEG EN BURGER

LAG DEG EN BURGER

Middagsoppskrifter. Dagens burger var en variant med kyllingkjøtt, sprøstekt spekeskinke og en syrlig dressing
Meatloaf fra Sørskogen

Meatloaf fra Sørskogen

Det er også mulig å blande inn kjøttdeig av kylling, kalkun, svin eller en kombinasjon av disse til en farse, men det har jeg foreløpig ikke forsøkt
Verdens bedste kyllingeburger

Verdens bedste kyllingeburger

og farsen blandes godt sammen. Opskriften på denne super lækre kyllingeburger har jeg fra min veninde, som har fået den fra selveste Oprah
En moderne kalkun

En moderne kalkun

Bland farsen med halvparten av kastanjene. Prøv denne oppskriften, og jeg garanterer en saftig kalkun, full av smak og kjærlighet
Tapas på tur

Tapas på tur

Oppskrifter på diverse Tapas retter. Kyllingspyd. Kyllingvinger. God som dipp, tilbehør til kylling, kjøtt og vegetarretter og perfekt til tapas
Curry med kjøttbollar

Curry med kjøttbollar

Ta opp ei teskei med farse, og form den til ei rund kule. Bønner, linser, kylling, fisk, alle grønsaker, muligens med unntak av agurk og salat, går i ein curry