Fordel kålen i en smurt ildfast form, brei kjøttfarsen over Stekes i vannbad i ovnen ca 30-40 min på 180 gr Server med poteter og hvit saus og evt andre grønnsaker etter smak og behag Tyttebær er godt til &
Om det er alderen som begynner å gjøre seg gjeldende eller ei vites ikke, men faktum er at jeg hadde bestemt meg for å lage en spesiell rett og før jeg visste ordet av det satt jeg med to kilo kjøttfarse
Dypp gjerne teskjeen i et glass vann innimellom slik at kjøttfarsen slipper lettere. Jeg har laget kjøttboller mange ganger, men denne oppskriften er den mest vellykkede
Bland det godt inn i farsen. Oppskrift på tomatsalsa. 2,5-3kg medisterfarse (lager ikke den selv for Gilde sin er god), 1 stor løk eller 2 små, 1-2 rød paprika. Fordel farsen i 2 smurte brødformer. 2,5-3kg medisterfarse (lager ikke den selv for Gilde sin er god), 1 stor løk eller 2 små, 1-2 rød paprika
*Vegetarfarse lages vanligvis av soya eller mycoprotein. Veganmisjonens oppskrift her. Bland gjerne inn andre ingredienser i farsen for variasjonens del
Potetmjøl og salt må til for å binde farsen. Oppskriftene varierer frå land til land – og retten finns nesten over heile verda i ein eller annan variant
Ha fiskefiletene i en kjøkkenmaskin sammen med salt, og kjør til en jevn farse. Oppskrift. Spe med fløte til du får en passe jevn farse - her må du prøve deg litt frem
Men du kan gjøre andre ting mens farsen står og hviler. Oppskriften på dem finner du her. hvis vegisterfarsen er for løs kan du tilsette litt mer havregryn eller potetmel
Det er viktig at fisken ikkje er fryst, men kald før du lager fiskefarsen. Fiskesausen har eg delt oppskrift på før, for den er en slager til laks i heimen - men eg deler gledelig oppskrifta på nytt
Rør tomatpureen godt inn i jevningen og følg oppskriften. Brun saus lager jeg alltid selv. Brun saus på pose smaker helt forferdelig ifølge mine smaksløker