Hot suppe med kylling boller på asiatisk vis. Supper på 1-2-3, og de som skal koke leenge. Kok opp kyllingkraft, bland farsen med 1ts paprikapulver, 1ts gurkemeie, litt malt chili, litt reven hvitløk og litt reven ingefær. Supper på 1-2-3, og de som skal koke leenge. Tips en venn 06 i Supper på. 06 i Supper på
Suppeposer og sausposer var forbudt i vårt hjem. Dette skulle jeg aldri fortalt min far, han ringte til den stakkars læreren min hvor han mindre høflig kunne fortelle at ingen skulle **** meg lære dattera hans å lage suppe på pose
Suppeposer og sausposer var forbudt i vårt hjem. Dette skulle jeg aldri fortalt min far, han ringte til den stakkars læreren min hvor han mindre høflig kunne fortelle at ingen skulle **** meg lære dattera hans å lage suppe på pose
Press farsen ut av hullet og bruk en kniv for å kutte av farsen slik at det blir fine boller. Det er ikke mye som smaker bedre om høsten enn en deilig suppe med høstens grønnsaker
Hva smaker vel bedre etter å ha vært ute i påskesol og frisk vårvind enn en varmende grønnsaksuppe laget på kortreist selleri fra jordet til Berit og Karl Emil, økologiske poteter fra Gro og Trond på Vestre Bjølsund og smakfulle medisterboller laget på farse fra byens egen slakter, Ertnes
Men sild passer jo egentlig utmerket til å lage kaker av, det er en fet fisk som henger godt sammen som farse, så man trenger ikke ås mye egg og mel som bindemiddel
Farsen bruker vi mye i taco, og bitene er skikkelig gode i thairetter. Ellers er det som nevnt lurt å krydre de fleste av dem litt ekstra, eller bruke dem i retter med sauser, gryteretter, supper, ovnsretter eller lignende for at de ikke skal være kjedelige på smak