800 g farsedeig. Ha farsedeig på skjeen og form bollen i hånda, bruk skjeen til å bevege den rundt inni, prøv å få så jevn overflate som mulig, legg oppi kokende vann og la de koke 3-4 minutter. Relatert 800 g farsedeig
800 g farsedeig. Ha farsedeig på skjeen og form bollen i hånda, bruk skjeen til å bevege den rundt inni, prøv å få så jevn overflate som mulig, legg oppi kokende vann og la de koke 3-4 minutter. Relatert 800 g farsedeig
Bland ca 500 g medisterdeig (ikke farsedeig) med 2 ts salt og rør den litt seig i i kjøkkenmaskin. Nå som Nora forsvant til Island med bestemor, stiller mormor opp som middagsgjest
Man får kjøpt det i ulike former og konsistens – Sverige er overlegen her, men man får i det minste kjøpt quorn i farsedeig, biter og fileter her hjemme
Ingrediensene til farsedeigen røres godt sammen. . Det er mulig denne retten har gått av "moten",. men min sans for god og hjemmelaget mat, gjerne med tradisjoner,
Kjøttdeig eller farsedeig til små boller. Du kan også bruke farsedeig. Når regnet høljer ned, når vinden uler rundt hjørnet og høstmørket pakker oss inn