Fasan og rype i herlig viltsaus Jeg lager også min fasan på den måten, men i år skar jeg ut brystene og lårene og stekte dem for seg, Så lagde jeg sausen på skråget Hellevalebrokk
Stekt fasan Dekk bryst og lår med spekkskivene, hell over smeltet smør. Gni den ferdig stelte fasanen godt inn- og utvendig med salt og pepper Varden.no
Farsert fasan med rosenkålFasanen er mør når låret kjennes løst i leddet, og når kjøttsaften fra lår eller bryst er lys. Plukk og rens fasanenVarden.no
Paleo Challenge: JA / NEI mat i 30 dager. ), bjørn, bison, elg, and, hjort, struts, fasan, vaktel, reinsdyr, due, skilpadde, kalv og villsvin. Kylling og kalkun brystAktiv Mamma
Faraone i rømertopf Den har bevart sitt mørke viltaktige kjøtt og sin viltsmak (brystkjøttet er lyst), og kan minne om en stor fasanMatgleder