Fasan oppskrifter

Postei av hare og fasan

Postei av hare og fasan

Fasanbrystene deles i tre på langs. Farse og fasanbryst legges vekselvis i formen. 500 g lårkjøtt fra hare og fasan. 2 fasanbryst
Soppsaus til hvit fisk

Soppsaus til hvit fisk

Sunt som bare fasan, men kanskje ikke heeeeelt favoritten. Trukket hvit fisk er magert og sunt og…litt kjedelig i lengden
Fasangryte til to

Fasangryte til to

Fasangryte med gulrot og kantareller, servert med hjemmelaget potetmos. Vist fasanen er frossen, tines den i kjøleskapet over natta
En vingård i Piemonte

En vingård i Piemonte

4 skogsduer(eller rapphøns/fasaner), ta vare på hjerte og lever. I Annunziata, den lille forstaden til La Morra, ligger vingården Fratelli Ferrero idyllisk til mellom vinmarker og vingårder

Pizza med ost

Pizza med ostI morges lærte jeg at fasaner kan bjeffe(. Postet 08. 10. 2014 i. Blogg. ) I morges tvang også Emilie meg til å høre på julesang

det beste i verden

Vi har syklet forbi fasaner, plukket epler og valnøtter fra egne trær, løpt i engen og drukket masse deilig vin
Limecupcakes with Cherry Frosting

Limecupcakes with Cherry Frosting

Fy fasan så gode. Ja du hørte riktig. cupcakes med smak av lime, toppet med kirsebærfrosting. Jukser du som meg, så bruker du heller ikke lang tid på å lage dem

Flyttesjau pga lekkasje

fasan vi har bare en bøtte, frem med bakebollen. Flyttesjau pga lekkasje. 22. 12. 2016 kl. 08. 22 i. Reiser. Ingen kommentarer

Uken som gikk #2

Off det er fasan meg sjokolade, haha men det er jo jul. Uken som gikk #20 kommentarerPosted on 18. 12. 2018 kl
Fasan og rype i herlig viltsaus

Fasan og rype i herlig viltsaus

Det lekre, lyse fasankjøttet passer nydelig sammen det mørke og kraftige rypekjøttet. Fasan spiste jeg så det tøt ut av ørene mine hver gang vi besøkte mormor og morfar i Danmark

Stekt fasan

Gni den ferdig stelte fasanen godt inn- og utvendig med salt og pepper. La fasanen stå en stund i ovnen med åpen dør, og strømmen slått av, før den transcheres

Stekt fasan med timian

Varm oljen i en kjele og brun fasanen fort rundt hele. Ha i fasanen og resten av timianen. Når alt er ferdig legges fasanen på fat

Fy fasan...

Det ble fasan til søndagsmiddag i dag. Men hovedretten var fasan. Fasanen fikk hvile litt da jeg tok den ut av ovnen