Litt av løken valgte jeg å sylte, mens rødbetene fermenterte jeg. FERMENTERTE RØDBETER. I det siste har jeg hatt store mengder med både løk og rødbeter
Det siste jeg har laget er fermenterthvitløkspuré. For tiden eksperimenterer jeg mye med fermentert mat i alle varianter, både fordi jeg synes det er gøy, og i håp om å bygge opp igjen en god og sunn tarmflora og på sikt blir kvitt hele IBS-problemet
Men ofte lar jeg bare hvitløken ligge nederst. in Fermentert mat, Oppskrifter. De siste ukene har jeg fermentert mye ettersom jeg har fått inn grønnsaker som er både øko, kortreist og rett fra jorda
Kutt tomat, løk og paprika i små biter og ha i en bolle. Press hvitløken med hvitløkspresse og ha i. 2 salatløk. 3 hvitløksfedd. 1 dl starter fra en annen kultur (jeg tok fra mine fermenterte chili)
Salt og pepper etter dine smaksløker. Oppskrift på kraftkokt tomatsuppe med fermentert ketsjup. Blank løken i litt kokosfett eller godt syrna smør, gjerne upasteurisert
Smelt smør i en kasserolle og blank løken først, før du så har i hvitløk og gulrot. Har du besøk av kresne barn eller har kresne barn som ikke skal ha biter av løk eller annet så kjør kjøttsausen med stavmikser eller kjør tomatsausen med stavmikser før du har i kjøttdeigen
Tempeh er fermenterte soyabønner i en kake- eller brødlignende form. Jeg laget to forskjellige blandinger med henholdsvis kidneybønner, mais og tacosaus, og en med spisskål, løk og paprika