Fersk suppe med kjøtt og klot oppskrifter

Ferskt kjøtt og suppe med sur-søt løksaus og melboller ♥

Ferskt kjøtt og suppe med sur-søt løksaus og melboller ♥

Melboller blir også kalt for klot, krumme eller klubb. Fersktkjøttogsuppe er nydelig husmannskost,. Ved andre servering skal kjøttet skal skjæres i skiver og serveres med en sursøt løksaus, som også lages på suppekraften, grønnsaker fra suppen -og kokte poteter selvfølgelig
Fersk suppe med kjøtt og klot

Fersk suppe med kjøtt og klot

Fersksuppe er typisk søndagsmiddag hos mamma, så det var på tide og prøve selv. Server suppemed grønnsaker og ev klot (melboller) først i måltidet

Ferskt kjøtt og suppe

Glatt til røren med en slikkepott, dekk med litt plast og la røren svelle. Server klot (melbollene) i suppen eller ved siden av kjøttog løksaus

Ferskt kjøtt og suppe

Glatt til røren med en slikkepott, dekk med litt plast og la røren svelle. Server klot (melbollene) i suppen eller ved siden av kjøttog løksaus