Fikenbrød oppskrifter

Bouley - New York

Bouley - New York

Fikenbrød, Safran og valnøttbrød, Pistasj og hasselnøttbrød, Aprikos og hasselnøttbrød, Einebær og anisbrød, Hviløksbrød, Olivenbrød, Miche, Surdeigsbrød, Kuzu Brød, Brioch, Rugbrød, Glutenfritt nøttebrød
Fikenbrød med valnøtter

Fikenbrød med valnøtter

Sett stekeovnen på 225 °C. Smelt smøret, tilsett melk og varm blandingen til 37 °C. Rør ut gjæren i litt av melkeblandingen

Fikenbrød

Stek fikenbrødet i ovnen på nederste rille ved 175º C i 30–40 min. 1. Smelt smøret og ha i melken. Rør gjæren ut i den lunkne blandingen
Det som blir igjen

Det som blir igjen

Og så en rest av tørket fiken som var igjen etter baking av nøtte/fikenbrød til osten. Etter aiolimåltidet her forrige kvelden, sto egghvitene igjen