Varme Berliner Pfannkuchen med sukker og fikensyltetøy som man måtte sleike av fingrene. Det var ikke noe særlig med snø, men det var kaldt og masser av vind
♥ Som fikensyltetøy brukte jeg denne nydelige varianten fra Stonewell Kitchen. Det er bra med helg, men når mandagen snart banker på døren gjelder det å planlegge lyspunkter i ukedagene også
♥ Fikensyltetøy, enten hjemmelaget eller ferdigkjøpt, smaker også fantastisk til disse butterdeigskakene, og andre typer marmelader og syltetøy er også godt
ble det lagt blåmuggost med litt fikensyltetøy. Terapi, fordi det kreative modus jeg går inn i når jeg lager et innviklet måltid er å sammenligne med annet terapi
Fikensyltetøy blir veldig godt hvis man tilsetter litt krydder, jeg har forsøkt med litt forskjellig, men dette her er det aller beste - og så er det den fordelen at man trenger lite sukker i fikensyltetøy den er så søt i seg selv
Fikensyltetøy passer perfekt under en skive ost, eller enda bedre. Smekkfulle av smak og frø, er de en vidundermedisin for fordøyelsessystemet og samvittigheten
søtning etter ønske - smak til med en blanding av f. 3 ss fikensyltetøy/eller fiken kjørt i blenderen. 1/3 sitron, saften av denne, er den økologisk er det nok godt med litt finrevet skall også. Kjøres godt sammen med en visp og smør på kaken 4 egg
Strø litt godt salt over, og server med fiken syltetøy til. N) 2,5 dl varmt vann 1 ts salt 50 g Saint Agyr ost, evt en annen ost du liker 4 dl rapsolje fikensyltetøy fremgangsmåte
Knekkebrødene smaker spesielt godt med en god skive brie toppet med bittelitt fikensyltetøy. Etter at jeg begynte å bake egne knekkebrød, skjønner jeg ikke hva jeg drev med da jeg knasket i vei på ferdigkjøpt Wasa
Chevre er en av de beste ostene jeg vet om, og til fikensyltetøyet blir det en perfekt kombinasjon. Disket opp chevresalat med blant annet fikenmarmelade, jordbær- og eplebiter til meg og Aleksander