Ha ut noe av fettet fra pannen, men la gjerne noe være igjen. Ha løk og spinatmixen over i pai bunnen. 1 pk ferdig pai deig, butterdeig eller filodeig. Forstek deigen på 175 grader i ca 10 min og ta ut av ovnen. 1 pk ferdig pai deig, butterdeig eller filodeig
★ Vårrulldeig (/filodeig – fås på asia mat). Har endelig fått bekreftelse fra Dorco Shai ang vinneren jeg har trukke så nå kan jeg publisere den heldige vinneren av den store goodiebagen
Ferdig paideig og filodeig er klare til bruk. Creme fraiche. 6 minipai1 pk paideig, butterdeig eller filodeigCremefraiche6 små egg2-3 skiver parma-, serrano- eller spekeskinke2 dl Jarlsbergost2-3 vårløk. Smør formene med olje og klipp deigen i åtte jevnstore firkanterTrykk deigen ned i formen og opp langs kanteneHa creme fraishe i bunnen og knekk et egg overFordel osten og snittett parmaskinke på toppenStek minipaiene i ca 25 minutter i ovnen på 200 graderHvis deigen blir for mørk så legg et stykke bakepapir overTa paiene ut av ovnen og la de avkjøle litt
Osten kom på bordet innpakket i filodeig, som en liten presang sammen med salat og spekeskinke. (Du kan bruke et vått håndkle eller papir i bunnen så de ikke sklir) Kok opp vann
Legg ett ark med filodeig i bunnen. Start med å ta filodeigen ut av pakken og legg den i et fuktig kjøkkenhåndkle slik at arkene med deig holder seg myke og ikke tørker ut
Tin filodeigen, og legg litt lammeragu på filodeigen og topp med kantareller. Kamskjellene er inspirert av en rett fra Noma i København, lammesadelen ropte på meg i kjøttdisken, og lammeskanken var på tilbud på grunn av dato
Legg et ark med filodeig i langpannen. Ha alle ingredienser bortsett fra honningen i en kjele. Bruk en skarp kniv og skjær opp kaken i rutemønster (skjær nesten helt til bunnenav langpannen, men ikke helt)