Jeg har lest om filodeig på forskjellige blogger, men denne fant jeg ingen steder. Til 20 – 25 vårruller (kommer an på hvor mye fyll du har i hver rull) brukte jeg
Pakk inn en skje i hver filodeig, alt ettersom hvor store du ønsker dem. 2 pk filodeigark. Jeg pleier å servere de sammen med ris og sweet chilisaus 2 pk filodeig
Vårrull pastry/filodeig. avhengig av hvor mange du lager). Vårruller er fantastisk deilig. Få ting kan. overgå den knasende sprøheten, etterfulgt av en herlig eksplosjon
Åpne pakken med filodeig og dekk filoarkene med et fuktet håndkle så de ikke tørker ut. Sjekk også mitt innlegg fra tidligere for hvordan jeg alltid får supersprø ovnsbakte poteter
Fersk yufka, en tykkere versjon av filodeig, er til salgs på mitt lokale marked hver eneste uke. Mot slutten av august følger tomatene samme skjebne og blir til soltørket tomatpuré, dog vil en del av de også hakkes, kokes opp og saltes i varierende grad, alt etter hvor sent på vinteren de er beregnet å åpnes
Filodeigen kjøper jeg ferdig på internasjonale butikker. Vet at jeg selv har noen faste blogger jeg er innom hvor jeg henter inspirasjon til nye oppskrifter
baklava 8 g valnøtter 10 g pistasjenøtter (uten skall) 1/4 kopp sukker 1 ts kanel 50 g usaltet smør 2 pakker filodeig Finhakk valnøtter og pistasjenøtter med en god kjøkkenkniv eller en kjøkkenmaskin (ta vare på litt pistasjenøtter til pynt). Puttonyos er måleenheten for sukkerinnholdet i Tokaji, hvor laveste nummer er 3 og høyeste er 6. 2 pakker filodeig