Ha alle tørre ingredienser i en foodprocessor. Her har jeg kjevlet tynne filodeigark. #glutenfritt #glutenfri #filodeig #glutenfrittnaturligvis For en god porsjon filoark trenger du
Fordel fyllet på filodeigen og brett de sammen, bruk vann på kantene slik at det er en tett vårrull. Middag Ingredients 1 ss olivenolje 400 g svinekjøttdeig 100 g gulrot 15 g ingefær 2-3 fedd hvitløk ½ gul løk 1 rød chili 2 ss koriander, fersk 4 ss soyasaus ½ ts sesamolje 200 g risnudler filodeig Olje til fritering Instructions Finhakk gulrot, ingefær, hvitløk, løk, chili og koriander slik alt er klart til bruk
Denne paien lages med filodeig, som er løvtynne ark med deig som fås kjøpt ferdig, så denne paien er faktisk veldig lettvint å lage selv om den ser fancy ut
Risplatene for vårrullene er ikke vanøig filodeig, men papirtynne risark som er stekt på takke. Det er 2 ingredienser i denne retten som man må til asiatiske butikker for å få
Åpne pakken med filodeig og dekk filoarkene med et fuktet håndkle så de ikke tørker ut. Ingredienser. Åpne pakken med filodeig og dekk filoarkene med et fuktet håndkle så de ikke tørker ut