Så skal du ha fyllet inn i filodeig og lage selve vårrullene. Filodeigen må ligge i fryseboksen før du skal bruke det (det tåler ikke å ligge varmt, da det tørker ut
Som paideig har jeg brukt filodeig, men du kan godt lage egen paideig. (eller kjøpe butterdeig, men de fleste variantene inneholder palmeolje, som jeg unngår)
Del filodeigen i firkanter tilpasset størrelsen på en muffinsform. Bruker du pasjonsfruktsirup, kan du redusere litt på sukkert når du pisker kremen, siden sirupen inneholder en del sukker
Ta to og to ark med filodeig. Her har jeg laget noen retter som inneholder en del av krydderet. I kjelleren på Gunerius har de også bra kjøtt)1 løk, finhakket2 fedd fersk hvitløkCa 1 stor pose spinat (ha dem over i kokende vann i kort tid, slå over i kaldt vann, press ut vannet og hakk)3 ts Spisskummin2 ts Kanel2 ss OreganoSalt, pepperOlje1 ss Paprikapulver100 g Fetaost i terningerFilodeig (dette får du kjøpt på ICA i kjølediskenHakket mynte og koriander etter smakPinjekjernerBrun løk og kjøttdeig sammen krydder og hvitløk i litt olje
Det er viktig å jobbe raskt med filodeig for å hindre at de tørker. ark av usyret deig som inneholder. Begynn med å lage løkmarmeladen siden den bør avkjøles litt før den legges på filodeigen
Det er viktig å jobbe raskt med filodeig for å hindre at de tørker. ark av usyret deig som inneholder. Begynn med å lage løkmarmeladen siden den bør avkjøles litt før den legges på filodeigen
Legg et ark med filodeig i langpannen. Ta filodeigen ut av pakken (du trenger to pakker, men åpne 1 pakke av gangen) og brett ut på bordet. 500 g filodeig (se tips)