Filodeig finnes både fersk og fryst. Talleggio, Brie eller ChevreFilodeig3 ss smeltet smør100 gr valnøtter2-3 ss honning2-3 ss Balsamico1 dl olivenoljeRuccola. Sett ovnen på 200 graderSkjær osten i ca 1 cm tykke skiver og ca 3-4 cm i breddeLegg hver ostebit på et ½ flak med filodeigPakk osten inn som en pakke. 0 Filodeig
Så skal du ha fyllet inn i filodeig og lage selve vårrullene. Oppskrift. Filodeigen må ligge i fryseboksen før du skal bruke det (det tåler ikke å ligge varmt, da det tørker ut
Tin filodeigen som vist på pakken. 1 pakke filodeig, med ca 20 ark. Legg 2-3 ark med filodeig på arbeidsbenken,. ca 8 porsjoner 1 pakke filodeig, med ca 20 ark
Men i dag lagde jeg vårruller for første gang, kjøpte frossen filodeig på A-food market. 1 pk filodeig (fra innvandrerbutikk). Dersom du har filodeigen i fryseboksen, bør du ta frem pakken til tining 3-4 t før). Her finner dere en intruksjonsvideo om bretting av filodeigen -> _NXtmgC8. 1 pk filodeig (fra innvandrerbutikk)
Fordel fyllet på filodeigen og brett de sammen, bruk vann på kantene slik at det er en tett vårrull. Jeg skal lage vårruller i dag og jeg har funnet frem en av de første oppskriftene jeg publiserte her på bloggen
Jeg har lest om filodeig på forskjellige blogger, men denne fant jeg ingen steder. På tross av de mislykkede vårrullene jeg lagde forrige gang, mistet jeg ikke lysten til å prøve meg på å lage vårruller igjen
Pakk inn en skje i hver filodeig, alt ettersom hvor store du ønsker dem. Oppskrift til ca 60 stk. 2 pk filodeigark. Jeg pleier å servere de sammen med ris og sweet chilisaus 2 pk filodeig
Denne paien lages med filodeig, som er løvtynne ark med deig som fås kjøpt ferdig, så denne paien er faktisk veldig lettvint å lage selv om den ser fancy ut
★ Vårrulldeig (/filodeig – fås på asia mat). Jeg er LANGT i fra noen vårrullekspert – men jeg klarte iallefall laget noe vårruller som smakte HIMMELSK GODT, så jeg vil gjerne dele min oppskrift med dere