Filodeig. Ta filodeigen ut av fryseren. Dekk filodeigen med et fuktig klede, den tørker fort ut. Ta forsiktig av et lag filodeig, legg på en arbeidsflate og pensle med egg som vist på bildet
Her spiste jeg innbakt chevre i filodeig med salat. Posted by Torill Anita. Tweet. Dere som leser bloggen min eller følger meg på Facebook eller Instagram vet at jeg har vært i Champagne nå
Filodeig. Både som vegetar retter eller for oss kjøttetere. Filodeigen er den samme som du bruker til vårruller og den finner du i frysedisken på supermarkedet eller i en asiatisk butikk
Del filodeigen i firkanter tilpasset størrelsen på en muffinsform. Hun hadde plukket ut retter hun hadde lyst at vi skulle lage, vi gjorde forberedelsene sammen og så hadde jeg ansvaret på kjøkkenet når gjestene kom
Ta to og to ark med filodeig. Her har jeg laget noen retter som inneholder en del av krydderet. I kjelleren på Gunerius har de også bra kjøtt)1 løk, finhakket2 fedd fersk hvitløkCa 1 stor pose spinat (ha dem over i kokende vann i kort tid, slå over i kaldt vann, press ut vannet og hakk)3 ts Spisskummin2 ts Kanel2 ss OreganoSalt, pepperOlje1 ss Paprikapulver100 g Fetaost i terningerFilodeig (dette får du kjøpt på ICA i kjølediskenHakket mynte og koriander etter smakPinjekjernerBrun løk og kjøttdeig sammen krydder og hvitløk i litt olje
Tin filodeigen, og legg litt lammeragu på filodeigen og topp med kantareller. Filodeigen pakkes rundt kjøtt og sopp, og frityrstekes til de er lysebrune og fine