Filodeig retter oppskrifter

Renates Vietnamesiske vårruller

Renates Vietnamesiske vårruller

Filodeig. Ta filodeigen ut av fryseren. Dekk filodeigen med et fuktig klede, den tørker fort ut. Ta forsiktig av et lag filodeig, legg på en arbeidsflate og pensle med egg som vist på bildet
Champagne – tips til restauranter og litt til

Champagne – tips til restauranter og litt til

Her spiste jeg innbakt chevre i filodeig med salat. Posted by Torill Anita. Tweet. Dere som leser bloggen min eller følger meg på Facebook eller Instagram vet at jeg har vært i Champagne nå
Samosa, alternativet til fredags tacoen.

Samosa, alternativet til fredags tacoen.

Filodeig. Både som vegetar retter eller for oss kjøttetere. Filodeigen er den samme som du bruker til vårruller og den finner du i frysedisken på supermarkedet eller i en asiatisk butikk
Når du vil imponere litt

Når du vil imponere litt

Del filodeigen i firkanter tilpasset størrelsen på en muffinsform. Hun hadde plukket ut retter hun hadde lyst at vi skulle lage, vi gjorde forberedelsene sammen og så hadde jeg ansvaret på kjøkkenet når gjestene kom
Tapaskurs med asiatisk vri.

Tapaskurs med asiatisk vri.

(eller dryss osten direkte på filodeigen. Rull aspargesen inn i filodeigen, og pensle deigen med olje (eller smør
Libanesisk lammesnurr med agurk- og yoghurtsalat

Libanesisk lammesnurr med agurk- og yoghurtsalat

Ta to og to ark med filodeig. Her har jeg laget noen retter som inneholder en del av krydderet. I kjelleren på Gunerius har de også bra kjøtt)1 løk, finhakket2 fedd fersk hvitløkCa 1 stor pose spinat (ha dem over i kokende vann i kort tid, slå over i kaldt vann, press ut vannet og hakk)3 ts Spisskummin2 ts Kanel2 ss OreganoSalt, pepperOlje1 ss Paprikapulver100 g Fetaost i terningerFilodeig (dette får du kjøpt på ICA i kjølediskenHakket mynte og koriander etter smakPinjekjernerBrun løk og kjøttdeig sammen krydder og hvitløk i litt olje
Nesten thai?

Nesten thai?

Innimellom lager jeg mandagsmiddag til gode venner, og for et par uker siden lagde jeg litt ulike asiatiske småretter
Alt som kan feires skal feires!

Alt som kan feires skal feires!

Tin filodeigen, og legg litt lammeragu på filodeigen og topp med kantareller. Filodeigen pakkes rundt kjøtt og sopp, og frityrstekes til de er lysebrune og fine