Filodeig spinat oppskrifter

Børek med featost og spinat

Børek med featost og spinat

Tin filodeigen som vist på pakken. Tilsett spinaten og la den tine helt mens du rører. 1 pakke filodeig, med ca 20 ark. 600 g frossen spinat. Legg 2-3 ark med filodeig på arbeidsbenken,. ca 8 porsjoner 1 pakke filodeig, med ca 20 ark. 600 g frossen spinat
Pai med spinat og fetaost

Pai med spinat og fetaost

Denne paien lages med filodeig, som er løvtynne ark med deig som fås kjøpt ferdig, så denne paien er faktisk veldig lettvint å lage selv om den ser fancy ut
Pai med spinat, løk og bacon

Pai med spinat, løk og bacon

Ha så i spinaten og stek til den synker sammen. Ha løk og spinatmixen over i pai bunnen. 1 pk ferdig pai deig, butterdeig eller filodeig. 1 pk baby spinat. 1 pk ferdig pai deig, butterdeig eller filodeig. 1 pk baby spinat

Skikkelig gode vårruller

Jeg har lest om filodeig på forskjellige blogger, men denne fant jeg ingen steder. Løk, hvitløk og chili kjøres i stavmikseren, og freses sammen med kål, gulrot og spinat, i noen minutter, til volumet i stekepannen er redusert til halvparten, sånn ca

Børek

Butterdeig eller filodeig (jeg har kjøpt ferdig frossen butterdeig). eks fetaost, løk og spinat. DelE-postSkriv utPinterestFacebookTwitter Butterdeig eller filodeig (jeg har kjøpt ferdig frossen butterdeig)

Vårrull med Salma

Dette er noe jeg aldri har lagd før, og da det finnes flere forskjellige oppskrifter på nettet, og vårrullark (ris, filodeig o
Spinatpai med  fetaost og chiafrø

Spinatpai med fetaost og chiafrø

Fordel oste-spinatmassen tynt utover ett og ett stykke filodeig, som brettes godt rundt massen. Som paideig har jeg brukt filodeig, men du kan godt lage egen paideig
Spanakopita  og potluck party

Spanakopita og potluck party

Spanakopita er en pai laget med filodeig, fyllt med spinat, fetaost og løk. Da det var første gang vi hadde laget denne greske paien lurte vi litt på hvordan vi skulle gå frem med filodeigen
Spinat- og fetaostpai

Spinat- og fetaostpai

oste-egge-spinatblandingen, helles nå over oppi filodeigen som er i stekepannen. Denne paien lages med filodeig, og den er best helt fersk

#Hellstrøm #Vårruller #BareBarneMat @Tv3Norge

Vend inn spinat helt til slutt. Del filodeigen i 15cmx15cm. 6 ss solsikkeolje eller rapsolje75 g gulrot, kuttet i tynne strimler75 g sukkererter, kuttet i tynne strimler75 g ananas, kuttet i tynne strimler75 g squash, kuttet i tynne strimler75 g fennikel, kuttet i tynne strimler75 g spinat kuttet i tynne strimler3,75 cm bit med frisk ingefær, renset og fint revet1 1/2 liten rød chili, delt og finhakket75 g bønnespirer3 vårløk, skåret i tynne skiver3 ss soyasausSalt og pepperFilodeig, kjøpes ferdig i butikkenOlje til steking. 1-2 minutter Vend inn spinat helt til slutt. 75 g spinat
Libanesisk lammesnurr med agurk- og yoghurtsalat

Libanesisk lammesnurr med agurk- og yoghurtsalat

Ta to og to ark med filodeig. I kjelleren på Gunerius har de også bra kjøtt)1 løk, finhakket2 fedd fersk hvitløkCa 1 stor pose spinat (ha dem over i kokende vann i kort tid, slå over i kaldt vann, press ut vannet og hakk)3 ts Spisskummin2 ts Kanel2 ss OreganoSalt, pepperOlje1 ss Paprikapulver100 g Fetaost i terningerFilodeig (dette får du kjøpt på ICA i kjølediskenHakket mynte og koriander etter smakPinjekjernerBrun løk og kjøttdeig sammen krydder og hvitløk i litt olje
Spinat- & fetapai med tomatsalat a la Jamie

Spinat- & fetapai med tomatsalat a la Jamie

Nå skal du i gang med filodeigen. Legg i halvparten av spinaten. oppi eggeblandingen med spinaten også. 400 g fersk spinat (ferdig vasket). 1 pk filodeig. 400 g fersk spinat (ferdig vasket). 1 pk filodeig
Samosas i lange baner

Samosas i lange baner

Jeg brukte filodeig, men jeg vil heller anbefale dere å bruke kvadratiske vårrullark som du får kjøpt i asiatiske forretninger
Samosa

Samosa

Legg filodeigen til tining på kjøkkenbenken. Tilsett spinat, rør den inn og tilsett så ertene. Finn frem en plate filodeig, pensle halve med litt smør og brett den dobbelt
Kantarellpai

Kantarellpai

Legg på to lag filodeig. Grovhakk vårløk og spinat. Etterpå tilsettes spinaten. Øs kantareller, løk og spinat over i formene