Tin filodeigen som vist på pakken. Tilsett spinaten og la den tine helt mens du rører. 1 pakke filodeig, med ca 20 ark. 600 g frossen spinat. Legg 2-3 ark med filodeig på arbeidsbenken,. ca 8 porsjoner 1 pakke filodeig, med ca 20 ark. 600 g frossen spinat
Denne paien lages med filodeig, som er løvtynne ark med deig som fås kjøpt ferdig, så denne paien er faktisk veldig lettvint å lage selv om den ser fancy ut
Ha så i spinaten og stek til den synker sammen. Ha løk og spinatmixen over i pai bunnen. 1 pk ferdig pai deig, butterdeig eller filodeig. 1 pk baby spinat. 1 pk ferdig pai deig, butterdeig eller filodeig. 1 pk baby spinat
Jeg har lest om filodeig på forskjellige blogger, men denne fant jeg ingen steder. Løk, hvitløk og chili kjøres i stavmikseren, og freses sammen med kål, gulrot og spinat, i noen minutter, til volumet i stekepannen er redusert til halvparten, sånn ca
Butterdeig eller filodeig (jeg har kjøpt ferdig frossen butterdeig). eks fetaost, løk og spinat. DelE-postSkriv utPinterestFacebookTwitter Butterdeig eller filodeig (jeg har kjøpt ferdig frossen butterdeig)
Fordel oste-spinatmassen tynt utover ett og ett stykke filodeig, som brettes godt rundt massen. Som paideig har jeg brukt filodeig, men du kan godt lage egen paideig
Spanakopita er en pai laget med filodeig, fyllt med spinat, fetaost og løk. Da det var første gang vi hadde laget denne greske paien lurte vi litt på hvordan vi skulle gå frem med filodeigen
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
Vend inn spinat helt til slutt. Del filodeigen i 15cmx15cm. 6 ss solsikkeolje eller rapsolje75 g gulrot, kuttet i tynne strimler75 g sukkererter, kuttet i tynne strimler75 g ananas, kuttet i tynne strimler75 g squash, kuttet i tynne strimler75 g fennikel, kuttet i tynne strimler75 g spinat kuttet i tynne strimler3,75 cm bit med frisk ingefær, renset og fint revet1 1/2 liten rød chili, delt og finhakket75 g bønnespirer3 vårløk, skåret i tynne skiver3 ss soyasausSalt og pepperFilodeig, kjøpes ferdig i butikkenOlje til steking. 1-2 minutter Vend inn spinat helt til slutt. 75 g spinat
Ta to og to ark med filodeig. I kjelleren på Gunerius har de også bra kjøtt)1 løk, finhakket2 fedd fersk hvitløkCa 1 stor pose spinat (ha dem over i kokende vann i kort tid, slå over i kaldt vann, press ut vannet og hakk)3 ts Spisskummin2 ts Kanel2 ss OreganoSalt, pepperOlje1 ss Paprikapulver100 g Fetaost i terningerFilodeig (dette får du kjøpt på ICA i kjølediskenHakket mynte og koriander etter smakPinjekjernerBrun løk og kjøttdeig sammen krydder og hvitløk i litt olje
Nå skal du i gang med filodeigen. Legg i halvparten av spinaten. oppi eggeblandingen med spinaten også. 400 g fersk spinat (ferdig vasket). 1 pk filodeig. 400 g fersk spinat (ferdig vasket). 1 pk filodeig
Legg filodeigen til tining på kjøkkenbenken. Tilsett spinat, rør den inn og tilsett så ertene. Finn frem en plate filodeig, pensle halve med litt smør og brett den dobbelt