Filodeig finnes både fersk og fryst. Talleggio, Brie eller ChevreFilodeig3 ss smeltet smør100 gr valnøtter2-3 ss honning2-3 ss Balsamico1 dl olivenoljeRuccola. Sett ovnen på 200 graderSkjær osten i ca 1 cm tykke skiver og ca 3-4 cm i breddeLegg hver ostebit på et ½ flak med filodeigPakk osten inn som en pakke. 0 Filodeig
Så skal du ha fyllet inn i filodeig og lage selve vårrullene. Filodeigen må ligge i fryseboksen før du skal bruke det (det tåler ikke å ligge varmt, da det tørker ut
Tin filodeigen som vist på pakken. 1 pakke filodeig, med ca 20 ark. Legg 2-3 ark med filodeig på arbeidsbenken,. ca 8 porsjoner 1 pakke filodeig, med ca 20 ark
Men i dag lagde jeg vårruller for første gang, kjøpte frossen filodeig på A-food market. 1 pk filodeig (fra innvandrerbutikk). Dersom du har filodeigen i fryseboksen, bør du ta frem pakken til tining 3-4 t før). Her finner dere en intruksjonsvideo om bretting av filodeigen -> _NXtmgC8. 1 pk filodeig (fra innvandrerbutikk)
Fordel fyllet på filodeigen og brett de sammen, bruk vann på kantene slik at det er en tett vårrull. Middag Ingredients 1 ss olivenolje 400 g svinekjøttdeig 100 g gulrot 15 g ingefær 2-3 fedd hvitløk ½ gul løk 1 rød chili 2 ss koriander, fersk 4 ss soyasaus ½ ts sesamolje 200 g risnudler filodeig Olje til fritering Instructions Finhakk gulrot, ingefær, hvitløk, løk, chili og koriander slik alt er klart til bruk
Jeg har lest om filodeig på forskjellige blogger, men denne fant jeg ingen steder. På tross av de mislykkede vårrullene jeg lagde forrige gang, mistet jeg ikke lysten til å prøve meg på å lage vårruller igjen
Pakk inn en skje i hver filodeig, alt ettersom hvor store du ønsker dem. 2 pk filodeigark. Jeg pleier å servere de sammen med ris og sweet chilisaus 2 pk filodeig
Denne paien lages med filodeig, som er løvtynne ark med deig som fås kjøpt ferdig, så denne paien er faktisk veldig lettvint å lage selv om den ser fancy ut
Åpne pakken med filodeig og dekk filoarkene med et fuktet håndkle så de ikke tørker ut. Åpne pakken med filodeig og dekk filoarkene med et fuktet håndkle så de ikke tørker ut