Dette er en av de beste forrettene jeg vet om. Enkelt er det å lage også. Det eneste man må passe på er at deigen ikke får sprekker for da siger all den deilige osten ut, og det vil vi ikke
Dersom du har filodeigen i fryseboksen, bør du ta frem pakken til tining 3-4 t før). Her finner dere en intruksjonsvideo om bretting av filodeigen -> _NXtmgC8
Fordel fyllet på filodeigen og brett de sammen, bruk vann på kantene slik at det er en tett vårrull. Jeg skal lage vårruller i dag og jeg har funnet frem en av de første oppskriftene jeg publiserte her på bloggen
Lun chevre eller brie er en sikker vinner, spesielt med dette fantastisk tilbehøret. 2-3 Rødbeter1 Chevre10-12 valnøtter4 skiver rugbrød3-4 ss balsamico2 ss olivenolje2 ss honning1 pk ruccola eller eikebladsalatSalt og pepper
legg en passe stor klatt med fyll på filodeigen og rull en gang rund, brett inn kantene, rull over enda en gang, pensle med egg og rull helt rundt, og vips
Pai med spinat og fetaost. 06. 02. 2017. Hei,. Håper starten på uken har vært bra. Her kommer en matrett, som jeg sniker inn i ostekategorien her på bloggen selv om det ikke er en søt kake
Månedens #oppskriftsutfordring er potet. Hjelp. Poteten har ikke noen særlig stor plass i det tyrkiske kjøkken og det bærer også tilgjengeligheten preg av
I helgen laget jeg vårruller for første gang alene og det var utrolig spennende og utrolig gøy. Jeg har vært med venninna mi å laget det et par ganger tidligere og jeg har virkelig fått dilla på vårruller