Tilbehør Nypoteter kokt møre og deretter surret i en panne med smør, hakket hvitløk og soltørket tomat Brokkoli og kokte gulerøtter Agurksalat og rømme Eventuelt litt smeltet smør som saus
Bruker du fiskerester for å gi smak til basen, så er det OK, men tenk på at alt skal moses med mixer, så skinn og ben og annet vi ikke vil spise må ut før du bruker stavmixeren
Hei, her kommer uka`s fiskemiddagmed mange glade farger. Vi spiser jo med øynene også, så det er fint å lage middager som ser pene ut eller er fargerike, det smaker nesten bedre bare av det
Ikke kjøper jeg av han som går rundt i gatene med en tralle fisk uten tørris eller kjøleelementer og roper haaaamsiiiii av full hals med en lang hale av katter på slep heller
Sausen kan du bruke til både kjøtt og fisk, og når du lager lasagne eller til feks ovnstekt blomkål. Eller til ovnstekt blomkål og skinke/bacon er det også veldig med en hvit saus som tilbehør, oppskrift finner du HER
Jeg sliter noen ganger med å få i mini fisk, i hvert fall i ren form. Fremgangsmåte Skjær torskefileten i biter og ha dem i en foodprosessor sammen med salt
Søt-syrlig tamarind saus passer veldig godt til fisk, spesielt stekt fisk. Tamarind er i seg selv veldig syrlig, så den blandes ut med vann for å lage saus/chutney
Dette ble et nydelig fiskemåltid, nydelig kremet sausmed smak av karry og chili, du kan selv velge om du vil ha gryten ekstra "hot" eller ganske mild slik som jeg liker det best
Fiskesausen benyttes i stedet for salt og har overhode ikke smak av fisk. Bland finraspet ingefær og hvitløk sammen med resten av ingrediensene til sausen
Rør inn melet og spe med melk til passende konsistens. Jeg fant en oppskrift hvor hun hadde gitt vanlige fiskeboller et løft og tilsatt sweet chilisaus i sausen
Sausen og grønnsakene passer også ypperlig til fisk. Håper dere er klare for en ny middagsoppskrift. Her bruker jeg stekepanna etter jeg har stekt kyllingen, slik at jeg får med smakene fra den