Fiske og skalldyrsuppe oppskrifter

Fisk og skalldyrsuppe

Fisk og skalldyrsuppe

Fiskesuppe som er full av grønnsaker, god fersk fisk og skalldyr er fantastisk god mat. Sil blåskjellkraften og hell den tilbake i gryten

Nydelig fisk- og skalldyrsuppe

Kutt opp fisken i terninger. laks og torsk. Kutt opp fisken i terninger. Fres ingefær, gulrot, vårløk og anis i en kjele med litt olje
Skalldyrkraft av krabbe eller reker

Skalldyrkraft av krabbe eller reker

Det bidrar til å sette en ekstra smakfull spiss på fiskesuppenog kan virkelig løfte en god risotto. Skalldyrkraft kan brukes til fiske- eller skalldyrsuppe, risotto, i sausen eller andre sjømatretter hvor man vanligvis trenger kraft eller (fiske)buljong
Smaken av Frankrike – og torsk med vanilje

Smaken av Frankrike – og torsk med vanilje

Rens saltet av fisken, ringle over litt olivenolje og legg i et ovnsfast fat. Jeg skred til verket utstyrt med flott villfanget atlanterhavstorsk fra fiskedisken til Meny Røa, (som må være en av Norges beste)
Fiskesuppe med blåskjell

Fiskesuppe med blåskjell

Tilsett så fisken delt i terninger og la dette trekke i ca fem minutterHa i rensede reker/krepsehaler rett før serveringServér med godt brød og en dæsj creme fraiche
Skalldyrsuppe på rekekraft

Skalldyrsuppe på rekekraft

fiskesuppe med skalldyrkraft. Det ble en veldig god suppe, passe sterk, og her er. Smak på suppen før du har i fisken
Fisk og skalldyrsuppe med chili og ingefær

Fisk og skalldyrsuppe med chili og ingefær

Jeg brukte laks og torsk, men det er en smakssak, du kan bruke den fisken du liker best. En mettende og god suppe er en fantastisk gjestemat, her kan du forberede og lage maten nesten ferdig i god tid før gjestene kommer og kanskje får du mulighet til å sitte med bena høyt og slappe av en stund før gjestene ankommer

Fisk- og skalldyrsuppe

Fisken skal ikke koke, bare trekke i noen få (ca. Her er det bare å bruke det du får tak i av fersk fisk, skalldyr og gode grønnsaker
Middag 1.6.2011 Fisk og skalldyrsuppe

Middag 1.6.2011 Fisk og skalldyrsuppe

Da har jeg i fisken(ørretog torsk) og når de begynner å bli ferdig trukne, har jeg i haneskjellene. Ha i gulrøtter i den form du ønsker og kok opp, når gulrøttene begynner å bli møre, skru ned varmen

Nydelig fisk- og skalldyrsuppe

Kutt opp fisken i terninger. Fres ingefær, gulrot, vårløk og anis i en kjele med litt olje. Tilsett vin, kraft, laken fra rekene, fish/oystersaus og tomatene

Fisk- og skalldyrsuppe

Hell i fiske-/blåskjellkraftenog en stjerneanis. Ha i blåskjellene og damp dem i ca. Rens og skjær fisken i passe biter og la den trekke i suppen

Fisk- og skalldyrsuppe

Hell i tomatboksen ogfiskebuljongen. Ta dem forsiktig opp, hell over sjyen fra blåskjell i kjelen med fiskesuppe

Fisk- og skalldyrsuppe (Østfold)

Kok fiskekraft på vaskede skinn og bein fra fisken. Hell den innkokte fløten i fiskekraften. Hell på vann, vin og litt salt