Fiske oppskrift hellstrøm oppskrifter

Fiskegrateng ala Hellstrøm

Fiskegrateng ala Hellstrøm

En mer smakfull fiskegrateng. Start med å vanne ut klippfisken, gjerne over natten. Sil av melken (skal brukes videre til sausen), og legg fisken på litt tørkepapir
Fiskegrateng med klippfisk og restegodt

Fiskegrateng med klippfisk og restegodt

Oppskriftfiskegratent med klippfisk eller lettsalta fisk. Meister- og TV-kokk Eivind Hellstrøm har blitt berømt- og kritisert – for fiskegratengen sin, med meir eller mindre klippfisk

Kurs mindfulness Trondheim

Fisken dirret og var alt for vassen. Dagens oppskrift smaker likedan, og Hellstrøm er inspirasjonskilden bak retten
Restemat

Restemat

Etter å ha brukt en liten formue i fiskebutikken, er fiskegrateng à la Hellstrøm først ut på listen. Vend inn fisken, løken, de friske urtene, samt salt og pepper, potetskivene og blomkålbukettene i sausen
Lakseceviche

Lakseceviche

Man kan bruke den fisken man ønsker i denne retten, for eksempel torsk, sei, sjøtunge, tunfisk – kort sagt en hvilken som helst fisk
Rom- og chilikokte plommer

Rom- og chilikokte plommer

Plommene jeg brukte var litt syrlige på smaken og middels fast i fisken. Jeg tenkte litt fram og tilbake på hva jeg skulle bruke dem til, og da jeg kom over Trines oppskrift på plommedessert med cognac og creme fraiche, visste jeg at det måtte bli dessert
La Bouillabaisse en Marseille

La Bouillabaisse en Marseille

Fonfon ligger i en liten bukt som er helt utrolig idyllisk og sjarmerende, små fiskebåter dupper i vannkanten og omgivelsene kan ikke bli bedre

Bacalao alà Hellstrøm

Denne flotte oppskriften fant jeg i Eivind Hellstrøms bok. Eivind Hellstrøm. Vann ut fisken2 døgn i forkant. Del fisken i passende skiver og la den koke med i jerngryten i ytterligere 20 minutter
Kongekrabbe i 3 varianter

Kongekrabbe i 3 varianter

Det er en ny fiskebutikk på Youngstorget som jeg besøkte en lørdag. Først så skulle jeg trekke den innerste delen av klørne ved krabbehuset i aromatisk buljong (inspirert av Hærland og Hellstrøm kokeboka) og servere på toast
Ny yndlings Bacalao.

Ny yndlings Bacalao.

 Start med å legge klippfisken i vann , to dager før du skal ha den. Fant Hellstrømsoppskrift på nettet og med noen små justeringer må jeg si at dette ble en innertier i allefall i dette hjemmet