Hjemmelaget fiskegrateng er absolutt å foretrekke fremfor de man kjøper. Denne enkle klassiske fiskegratengen er super for store og små, og ikke er det vanskelig heller
Ha i de to eggeplommene og rør godt inn i sausen. Fiskegrateng er noe jeg alltid har elsket, men alltid fått litt magesjau av i etterkant, på grunn av melken, pastaen og hvetemelet som tradisjonelt følger denne retten
Hjemmelaget fiskegrateng er absolutt å foretrekke fremfor de man kjøper. Denne enkle klassiske fiskegratengen er super for store og små, og ikke er det vanskelig heller
Rens og skjær/rasp/hakk grønnsakene og legg dem over i en bolle. Det er for det første en fin måte å få brukt opp rester på og for det andre løfter den en ganske alminnelig fiskegrateng til nye høyder
Legg pastaskruene, laksebitene og gulrotraspet i en ildfast form. Jeg har fått ideér til oppskriften under etter å ha sett på en del ulike oppskrifter på fiskegrateng, men gjort mine egne forandringer og egen vri
Visp sammen eggene kraftig så det blir litt luftig og rør ned i melkeblandingen. God gammeldags fiskegrateng er det ikke ofte vi har spist, og da har det alltid vært ferdig fra butikken