Stivpisk de to eggehvitene og vend inn i sausen slik at massen blir luftig. Fiskegrateng er noe jeg alltid har elsket, men alltid fått litt magesjau av i etterkant, på grunn av melken, pastaen og hvetemelet som tradisjonelt følger denne retten
Eggehvitene piskes stive i en bolle ved siden av. Her er endelig fiskegratengen dere har spurt etter. Så heller du gryten med fiskebitene over i en ildfast form og tilsetter eggehvitene (disse må du røre forsiktig)
plommer i en bolle og eggehviter i en annen. Stivpisk eggehvitene og vend inn helt til slutt. Heisann. Hverdagen kommer litt brått på for både store og små etter en langhelg, men nå er vi igang og i dag får dere servert denne gode middagen
Bland alle ingredienser sammen i en ildfast form (unntatt eggehviter og griljermel), pisk sammen eggehvitene så det blir helt stivt, vend dette forsiktig inn i gratengen