I dag kommer jeg med oppskrift på en skikkelig god fiskegrateng. MEN det er jo egentlig veldig, veldig godt når det er laget med en porsjon omtanke og kjærlighet
Du kan spise fisk i form av fiskekaker, fiskeburger, fiskeboller, fiskepudding, fiskegrateng. Jeg har snakket med veldig mange som ikke liker fisk på grunn av konsistensen, og derav lar vær å spise det - noe som er veldig synd da fisk inneholder mye av det kroppen trenger
Fiskegrateng m laks og poteterIs til dessert. Vi bruker alltid ha Fredagshandel hvor vi handler for en uke fremover og da tar vi altlid med middag fra lørdag, til og med fredagen uka etter slik at den er klar når vi kommer fra butikken
Her finner du oppskrift på konas fiskegrateng. Fiskeboller i form med rucculasalat. Her blir den mest servert som tilbehør til fiskepudding, fiskeboller, fiskekaker etc
Denne hvite sausen her er også en hvit grunnsaus som brukes til frikaseer, fiskeboller, fiskegrateng og mange andre matretter, så det er egentlig nyttig å kunne lage en glatt og fin hvit saus
Rester av oksegryte med rosenkål + fiskegratengmed revet gulrot og poteter til gutta. Jeg lager det meste fra bunnen av, ikke fiskebollene og fiskegratengen disse ukene, og sushi kjøper vi ute